Etusivu  
  Tuotteet  
  Palvelut  
  Evestep Oy  
  Yhteystiedot  
Evepoint
  Reetta  
  EvePoint  
  Oma Pointtisi?  
  Optiot  

EvePoint-asiakaspääte

Myy ja markkinoi

EvePoint-asiakaspääte on uudenlainen asiakaspalvelukonsepti ja vaihtoehtoinen markkinointikanava. Se on virtuaalimaailma, jonka ulkoasu, sisältö, käyttöliittymä ja runko räätälöidään markkinoitavan tuotteen mukaiseksi.

Toisin kuin useimmat muut mediat, EvePoint on vuorovaikutteinen. Hipaisemalla näyttöä asiakas siirtyy sisälle markkinoitavan tuotteen maailmaan. Laiteoptiot mahdollistavat monet erilaiset tavat saada kontakti asiakkaaseen.

Tiedottaa ja palvelee

EvePoint tarjoaa asiakkaalle hänen tarvitsemiansa tietoja nopeasti ja kätevästi. Kuluttaja saa hetkessä tuotteen tiedot näytölle tai löytää oikean palveluntarjoajan. Asiakaspäätteeseen voi tallentaa tietoja halutuista aiheista lähes rajattomasti.

EvePoint on aina asiakkaan kanssa samalla viivalla. Se vastaa henkilökohtaisiinkin kysymyksiin luottamuksella ja asiantuntemuksella. EvePoint on töissä väsymättömästi vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspääte säästää resursseja ja viestii yrityksestä nykyaikaista mielikuvaa.

Tutkii ja raportoi

EvePoint palvelee myös kauppiasta. Sillä saa mutkattomasti tietoja kuluttajan valinnoista ja mieltymyksistä. Jokainen näytön kosketus, tulostus tai viivakoodin luku rekisteröidään. Saatuja tietoja voi jäsentää alueittain, tuotekohtaisesti, ajankohdan tai trendien mukaan.

EvePoint kertoo selvästi, mitkä tuotteen ominaisuudet tai käyttömahdollisuudet kuluttajaa kiinnostavat. Tietoja voi hyödyntää muun muassa tuotekehityksessä, pakkaussuunnittelussa, myymälän sisustuksessa tai viestinnän, mainonnan ja tietysti myös EvePoint-asiakaspäätteen sisällön suunnittelussa.

Klikkaa kuvaa:
JuoksijaEve Kompakti malli

Seinälle sijoitettava malli

Sivukartta